Ubijanje dviju muha
03.04.2007.

Moje aktivnosti na Netu se uvijek baziraju na spajanju ugodnog s korisnim. Ubijajući dvije muhe jednim udarcem, logički slijed dogadjaja je da vremenom ponestaje muha. No, kao što jedna pametna glava reče, “luck is when preparation meets opportunity”, tako se i ja nadam da ću uvijek biti spremna na nove okolnosti i eventualni manjak muha. 🙂
Već sam pisala o “obrnutim” online aukcijama. Evo još jedne gdje se mogu osvojiti vrijedne nagrade (Sweepstake) kao i cash prizes.
Procedura je poznata: takmičar koji ponudi najmanju unikatnu sumu za izloženi predmet, postaje sretni kupac. Takmičenje se vrši online i preko mobilnog telefona i nakon što se registrujete i odaberete favorita medju nagradama, ponudite svoju cijenu. Po završetku aukcije, ako je Vaša ponuda najniža i unikatna, osvajate nagradu. A nagrade mogu biti npr. Apple I-Phone’s, HDTV’s, Designer Bags, SCION XB’s kao i Cash Prizes.
Svaki dan – novi pobjednik. Moguće je dobiti i besplatne nagrade (Free gifts)
I tako, stara dobra poslovica “hljeba i igara” se prenosi u cyberprostore, te nove i nove mogućnosti za “hljeb” i zabavu niču svakodnevno.
Nekome hljeb a nekome zabava… i svi zadovoljni!
–sponzoriran post–

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se