Tranzicije
09.06.2007.

Eto, tako, a znam i zašto, svrših i ja školu sa odličnim uspjehom. Mislim da će biti dovoljno ovih 20 i kusur godina što ih provedoh u raznoraznim školskim klupama.  Svečano izjavljujem, dosta je, naučila sam!:)
Nadjoh se u obranom groždju, i ma šta da sam bila u drugim životima i drugim državama, sada sam ovo.
Ili, ipak, nisam… Učih školu za ono, postah ovo, pa opet ono i sad ovo…
A radim nešto treće. I meni uvijek dobro. Volim se zato što se ne žalim i što sam uvijek zahvalna , jer… čovjek je neuništiv i moćan jedino ako shvati da je na ovaj svijet stigao da bi – živio!
Elem.. mnogima je san da rade od kuće, a meni se taj san ostvari i bez previše maštanja. Izgleda da previše trabunjah o online dating, pa mi zato pripade nezahvalna uloga administratora na jednom od najvećih švedskih sajtova ovog tipa.
I kako je raditi od kuće?
Divno.. spremiš se na posao, tj. obučeš najstariju majicu što imaš i najdronjaviji šorc ( a možeš i u gaćama, jer online dejting svakako povezuju sa porno sajtovima!) , našminkaš se dnevnom kremom, na usne staviš osmijeh i sretno se uloguješ.
I onda počinje tirada, kanonada i ne znam kako bih drugačije nazvala 8-časovno ispravljanje tekstova i uklanjanje bRezobraznih slika profila raznih starosnih dobi i uzrasta. Zbilja je stvarno, a i zaista, interesantno zaviriti u svačiji život pomalo, ući u dozvoljeni kutak privatnosti, omirisati auru dotične persone… i čavrljati s njom bez da to ona zna, gundjati na škrabotine i  slike lošeg kvaliteta, mrštiti se i smiješiti njihovim opisivanjem sebe i drugih, osjetiti svu tu šarolikost života i životnih stilova.
I, na kraju smjene, imaš oteklu guzu, jer nisi stigao/mogao/htio da držiš previše pauza (oli je odveć bilo zanimljivio, ha?? :)) pred očima ti sve treperi, ali bar znaš da si bio od neke koristi.

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se