Protivstarosna kozmetika
09.06.2007.

Čovjek ne može biti pametan koju bi kozmetičku marku izabrao od svih ovih silnih  koje se otimaju za našu pozornost.
Firma Dremu nudi, baš kao i druge, kompletnu njegu za Vašu kožu,  a većina njihovih proizvoda sadrži supstance protiv starenja kože ( anti aging skin care products ).
Mnogi produkti su visoko ocijenjeni od eminentnih svjetskih ličnosti , tako je kremu Airbrush Oprah ocijenila sa 5 zvjezdica, a losion Cashmere je Beyonce’in favorit. O proizvodima Dremu su pisale mnoge svjetske revije.
Pa, koji su to proizvodi koje ova kompanija nudi?
Osim kozmetičkih preparata protiv starenja kože, dakle, krema za lice, ruke područje oko očiju,  losiona za tijelo, ulja, cleansera itd, ova firma nudi i zdravstvene produkte, one za ublažavanje bola kod artritisa, bolova u kostima i zglobovima (Pain Relief) , kao i proizvoda za seksualnu upotrebu (Fireplay – With or Without a Partner) 🙂 .
Iz širokog asortimana kozmetičkih proizvoda ove firme treba svakako izdvojiti i Dremu Oil koji, naprosto, čini čuda. Ovaj potpuno prirodni proizvod za njegu kože, eliminiše bore, ožiljke, opekotine i ogrebotine i sl. dajući koži potrebnu njegu i vlažnost.
Zatim, tu je i krema Deception koja odstranjuje bore za, vjerovali ili ne, 60 sec!
Ako Vas zanimaju trenutne ponude ove kompanije onda možete provjeriti njihovu stranicu i naručiti npr. :
Specijalni poklon-paket, Dremu Oil, Daylight and Midnight , po cijeni od $99, ili, pak, Anti-ager Starter, Airbrush i Deception, po cijeni od $63.50.
Na kraju, šta reći drugo nego, dok ne probaš i ne znaš!
*Sponsored post

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se