Kako ostvariti želje – vodič korak po korak
13.09.2007.

Već dugo vremena govorim o manifestaciji želja. Namjera mi je da ljude učinim svjesnim neograničene moći koja im je data od trenutka kad su rodjeni i nadam se da mogu pomoći da probude svoj unutrašnji potencijal kako bi ponovo uspostavili svoju vezu sa izvorom kreacije.
Vjerujem da je uspjeh, sreća i zadovoljstvo u životu direktno proporcionalan nivou svjesnosti, prisustnosti. Cilj naših života je da se probudimo do najvišeg nivoa svjesnosti koji se ponekad zove prosvijetljenost. Naš jedini zadatak u životu je da povećavamo nivo svjesnosti kroz učenje, rad i život.
.
.
.
Prvi korak: Definišite jasno vaše glavne ciljeve. Ako ne znate šta želite onda Vam Univerzum ne može pomoći. Izjavite jasno šta želite i budite što odredjeniji. Zapisivanje ciljeva u formi namjere uvijek pomaže
Primjer: ” Namjeravam zaraditi 20 000 mjesečno (u kojoj hoćete valuti)”,  “namjeravam upoznati osobu svog života.” i sl.

Drugi korak:
Smisli dobru afirmaciju za svaki od svojih ciljeva. Afirmacija mora biti uvjerljiva i mora biti istinita. Korištenje emocionalnih riječi uvijek pomaže. Primjer “Biram da ostvarim 100 000 (uzmite koju hoćete valutu) SADA. Prihvatam to ili nešto bolje.” Korištenje riječi “biram” dodaje ekstra uvjerljivost afirmaciji nego kad bismo samo rekli “ostvariću 100 000”, onda nam naša podsvijest ne bi vjerovala.
Uvijek dodajte ono “prihvatam to ili nešto više” vašoj afirmaciji i bićete zapanjeni koliko je to “više”. Korištenjem riječi SADA , pokrećete moć kreacije, stvaranja , zato što je SADA jedino vrijeme koje postoji, i jedino vrijeme kad možete iskroistiti moć kreacije .SADA je jedino vrijeme za ostvarivanje tj. manifestaciju onoga što želimo, za čim težimo. Kad kažemo “SADA” onda iskazujemo istinu.
Nemojte se zafrkati pa reći “ali ja ne vidim tih 100 000?”. To što trenutno posjedujete je iluzija, a tih 100 000 vec posjedujete na energetskom nivou, tako da iskazujete istinu.
Treći korak: Programirajte svoju podsvijest afirmacijama koje ste smislili. Jednom kad Vaša podsvijest prihvati afirmacije kao istinu, kreacija se dešava automatski. Vjerovatno ste čuli da Vaše konzistentne misli postaju Vaša realnost (ono o čemu mislimo najviše vremena je ono što dobijamo)
Afirmacije su jedan od najmoćnijih načina da ono što najviše želite pretvorite u konzistentnu misao. Da bi Vaš podsvjesni um što brže prihvatio afirmaciju kao istinu, morate ga strpljivo uvjeravati govoreći mu istinu opet i nanovo.Ovdje je jedna istina na koju se morate stalno podsjećati, svaki put kad izgovarate Vašu afirmaciju.
” Na višem (dubljem) nivou sam povezan sa najvišom inteligencijom univerzuma koja je stvorila i uvijek će stvarati cijeli fizički svijet. Zbog toga imam moć da kreiram sve što poželim u bilo koje vrijeme”.
Korak četiri: Praćenje vlastitih misli od momenta do momenta, koncentracija. Um uvijek ima tendenciju da misli negativno, to je priroda ljudskih bića, i to je rezultat evolucije. (Ne dajmo mu da misli negativno, već samo i uvijek pozitivno. Nikad ne odustajte!)
Ključevi Manifestacije (Manifestations keys), odličan resurs za one koji žele da znaju više, materijal je na engelskom.
O autoru: Song Cheng Xiang je kreator “Quantum Mind Power”, audio programa, naučno dokazana brainwave tehnologija koja brzo i jednostavno otključava skrivene moći našeg podsvjesnog uma i prirodno privlači moć, blagostanje i uspjeh u naše živote.

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se