Savjeti muškarcu prije prvog susreta sa svojom online prijateljicom
28.03.2007.

Ljudi su prihvatili online dating sasvim normalno.. zato što to funkcioniše, ili u najmanju ruku, vrijedi pokušati. Žene su, u globalu, preplašene da sretnu muškarca s kim čataju online.  Sve što su čule su strašne stvari koje se mogu desiti, i , mora se priznati, imaju potpuno pravo da budu oprezne do maksimale.
To nije samo pametno nego i preventivno 🙂
Pa, šta onda da uradi fin momak? On nije niti perverzan, ni nasilnik a ni čudak. On je samo nice guy koji želi sresti ženu s kojom se upoznao online.
Moraš biti strpljiv. Ne navaljuj i ne insistiraj na ličnim informacijama kao npr. pravo ime ili mjesto boravka. Konverzacija neka je opuštena i zabavna dok se ona ne osjeti ugodno pričajući s tobom online. Ne navaljuj da se sretnete licem-u-lice. Misliće da si očajan ili perverzan. Strpljenje. Strpljenje.
Budi potpuno iskren o svom fizičkom izgledu ili poslu. Dobar odnos nije nikad bio, a niti će biti izgradjen na lažima i prevarama. Istina se uvijek sazna.
A slika.. je stvarno vrijedna 1000 riječi. Pošalji joj više slika iz svoje svakodnevnice i neka budu kompletne, a ne samo slika glave. Da se zabavljaš sa djevojkom u ovom običnom svijetu, onda bi te vidjela kompletnog a ne samo tvoju glavu.
Jednom kad se započne razgovor o prvom susretu, predloži da to bude na javnom mjestu, po danu, i predloži joj da povede prijatelja/icu ako želi. Na kraju krajeva, nemaš ništa da kriješ. Sve si joj rekao o sebi i ona je već vidjela tvoje slike. Jedino što je preostalo je da učiniš da se osjeća sigurno pored tebe.


eHarmony je jedno od online mjesta gdje možete potražiti društvo.
(sponzoriran post)

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se