Novo radno mesto

Novi posao. Nakon dugo, dugo vremena. Svakodnevno putovanje do posla i nazad i devetosatni rad, čini ukupno 11 sati odsustva od kuće, i nije baš posao snova, ali nisi u situaciji da biraš. Posao je iz domena tehničke podrške, gdje se služiš sa dva-tri jezika, i pružaš suport radnicima na kasama u dva velika lanca prodavaonica.
Jedan od lanaca se bavi prodajom ženske odjeće i postoje u Norveškoj, Švedskoj, Finskoj i Danskoj. Drugi lanac se bavi prodajom raznih artikala, od igle do lokomotive, a postoje u Švedskoj i Norveškoj.

Sistemi kasa su, na izgled prilično jednostavni, to  je u principu jedan računar sa srezanim operativnim sistemom (Windows Embeded) i softwareom za skeniranje robe, naplaćivanje i ispisivanje računa. Od opreme tu je, naravno, ekran,  čitač kreditne kartice, skener za očitavanje koda robe i printer za ispisivanje računa. Još će biti potrebno neko vrijeme kako bi se sve povezalo i razumjelo kako funkcioniše, ali počeo si sa jednostavnim zadacima. Na kraju krajeva, postoje i druge linije naprednijih tehničara kojima možeš eskalirati zadatak.

Uloguj se da bi vidio ostatak sadržaja.Molimo . Nisi član? Pridruži Se

You may also like...

Komentariši

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.