Ono kad se skidaš s kafe…

… pa odlučiš da je piješ samo onda kad poželiš, a ne svako jutro po navici, svako popodne po navici, a ponekad i izmedju jer ti se, eto, pije kafa. Htio bi preuzeti kontrolu nad svojim tijelom, i ne pustiti da navike tobom upravljaju. Popiti ponekad, ali finu šoljicu prave kafe, to je sada cilj. Ako i platiš malo više, pićeš rjedje i onda nisi na nekom gubitku. Osim zdravlja.. jer kafa je, ipak, opijat koji organizmu čini štetu, i s kojeg se teško skida.
Caffitely aparat stoji badava , a ti piješ one bljuvotine s aparata, bolje popij jednu kvalitetnu ponekad, nego djubre svaki dan. Jer, više ti ne prija ta kafa koju si do juče konzumirao. Sve manje je u stvari, prijala, prosipaš je više nego što piješ. Dok se ne skineš potpuno, a to je sigurno moguće, iznadji bolje rješenje.

Glava boli, klonut si, nije ti dobro. Htio bi preći na zdraviji način ishrane, piješ zelene smoothije i cijediš sokove, al promjena tijelu nije jasna, pa se buni. Godine starosti (mladosti) i nisu neke da bi se tako loše osjećao, ali je činjenica da je zdravlje narušeno, u ledjima bolovi, žigovi i nekakve senzacije, a desna ruka nekad lomljena, boli uvijek posle većeg tereta, i ne prestaje već nedeljama. Vrijeme je da se napravi nekakva revizija, šta je dobro, a šta ne za tebe.

You need to be logged in to view the rest of the content. Molimo . Nisi član? Pridruži Se