Vesti

Nedelja.

Tačno je 15:00 časova. Vesti. Pred mikrofonom je …

Sinoć je, posle dugotrajne bolesti, umrla još jedna ljubav. Prema izveštaju našeg dopisnika iz Grudi, sahrane neće biti zbog štrajka dva srca. Žensko srce koje je izgubilo svoju dragu ljubav još uvek se opire i zahteva oživljavanje. A ono muško našlo je utočište u oku jedne druge i ne zna šta dalje da čini. U svakom slučaju, mi ćemo vas, poštovani slušaoci, i dalje obaveštavati o svemu.

Vesti iz sveta: 1. Vode još uvek nema. Pojedine porodice žive na rubu egzistencije ali ništa ne preduzimaju u cilju promene. 2. Stručnjak za unutrašnju i spoljnu problematiku porodice Džićho, Džo Pagašti Šakalili, otputovao je, pre 15 dana u Italiju, na uvidjanje tamošnje situacije. Ne javlja se, što brine njegovu porodicu.
3. Jedan gospodin, čije ime nismo uspeli otkriti, opija se sve više i narušava javni red i mir. Organi bezbednosti ne znaju kako da mu stanu u kraju, jer je on, izgleda, potpuno beskrajan. 4. I dok sve nazaduje, jedna prijatna vest iz napredovanja. Svetska devojka Fiki postaje sve duhovitija. U tome joj pomaću mnogobrojne knjige i sveske koje naprosto, “guta” čitanjem, pa sve više stiče znanja. Ne obraća pažnjuj na sve negativnosti i loše uslove koji je okružuju.

Vest iz sporta. Rano jutros slučajno je došlo do boks-meča dva petla. Posle duže borbe, u tri runde, pobedio je jači.

I prognoza vremena za budućnost: Prema mišljenju meteorologa i astrologa, treba očekivati da bude sve kao što treba da bude, dakle, promenljivo tmurno i nepouzdano, pa se preporučuje svima onim koji žive da nose oklop nemoći.

Zanimljivosti: Munjevitom brzinom protutnjao je jedan smeh i bolji život. Oni koji ih vole željno ih očekuju da se vrate. Toliko, cenjeni slušaoci, u ovom izdanju vesti. Do sledećeg budite i dalje takvi kao što jeste.

Komentariši