Stotine hiljada svjetiljki za Vaš dom, dvorište i – dušu

31.03.2007.
 

Naravno da ništa ne može zamijeniti svjetlo dana i prekrasne sunčeve zrake, ali kad vidim ove lampe, naprosto poželim da od svog doma napravim – disco  klub.
Lampe za kuću, lampe za verandu, lampe za dvorište, lampe za čitanje, stolne lampe, plafonjerke, lampe za pod, lampe na prozor, ukrasne lampe, umjetničke lampe, aroma-lampe, kandeljeri, lusteri i desetine hiljada drugih naziva, a sve  – praznik za oči.
Na ovom sajtu ćete naći sve moguće vrste “lighting” proizvoda, raznih dizajna i proizvodjača. Birajte izmedju hiljada svjetiljki Casual, Contemporary, Tiffany, Traditional, Transitional and Utility stilova i od vrhunskih dizajnerskih kuća kao Ambience Lighting, Fine Art Lamps, Flos, Fontana Arte, Metropolitan Lighting,
Forecast, Minka Lavery Lighting, meni dragi George Kovacs i mnogi, mnogi drugi.
Kad Vas preplavi ovoliki izbor mogućnosti, vjerujem da ste kao i ja neodlučni i nemate pojma šta biste odabrali. Ova na slici, iz kolekcije George Kovacs, mi je osvojila srce, ali, na žalost, ne i novčanik. U želji za ovakvoj jednom lampom izlazim, ipak, na prekrasno proljetno svjetlo dana.

Komentariši