HotelReservations.com

22.04.2007.
HotelReservations.com

Ako pustim mašti na volju onda bih cijelo ovo ljeto provela u putovanju i obilascima svih onih destinacija o kojima već godinama sanjam.
Čak sam pronašla i odličnu stranicu koja nudi povoljne hotelske i aviorezervacije, rent-a-car i cijele paket-aranžmane.
Baš je cool kad iz udobnosti vlastitog doma možete sami pronaći hotelsku sobu po sopstvenom ukusu ( i novčaniku ) u nekom od hiljadu ponudjenih hotela u gotovo svim svjetskim metropolama.
Kao prvo, posjetila bih Pariz i sve njegove znamenitosti, od Eifellovog tornja, preko Louvra i Notre-Damea, a možda i Moulin Rouge. Pa bih se onda spustila do Rima i Colosseuma, u Veneciji vozila gondolama, oglasila u Beču i Berlinu, Moskvi i na Kineskom zidu. Zatim bih posjetila omiljenu destinaciju Thailand , a onda Malaysia i Sidney. Voljela bih vidjeti Dubai i najveće svjetsko vještačko ostrvo, nebodere i skupe hotele, onda skočila i do Egipta i Piramida, Sfinge, i možda skontala sve ono o Kleopatri. Ni Maroko, Tunis, a bogami ni Tursku ne bih promašila, a kamo li Grčku. Poslije kraće pauze na Visočkim piramidama, odšetala bih se i do USA i New Yorka, Hollywooda i Disneylanda… Toliko odgledanih američkih filmova bi možda učinilo sve te destinacije poznatim, pa bih se i ja osjećala kao u filmu. Vratila bih se preko Londona i Amsterdama, i usput skoknula do Ženeve. Tako blizu a ne posjetiti rodnu Bosnu opet, stvarno bi bilo šteta. Stoga bih se oglasila u šeher Sarajevu i prošetala ulicama kojima još nikad nisam.
I tako bih ja mogla sanjariti satima sve zbog jedne primamljive stranice koja nudi povoljne hotelske rezervacije i popust čak do 70%.
Posjetite Hotel Reservations i uvjerite se. Počećete i sami da sanjarite i da, poput mene, u trenu posjetite sve omiljene gradove i mjesta na ovoj planeti.
Maštajte i uživajte, ne košta Vas ništa. Ako to dovoljno dobro radite onda će se mašta neminovno da ostvari. To je jedan od univerzalnih zakona.
Stvarnost me vraća u stvarnost i sve su prilike da od mojih putovanja neće biti ništa. Milion je razloga, ali nijedan dovoljno valjan… zato ih neću pominjati.
Do sljedećeg putovanja, ostajte mi zdravi i nasmijani! 🙂

Komentariši