A sada – vjenčanje!

06.04.2007.

Biti razveden u 35-toj i nije baš hvale vrijedno, pa umjesto toga radije pišem o … vjenčanju!  Maštanje o djeci i udaji uvijek budi sentimentalnost kod većine žena, i ma koliko bila ambiciozna, žena se uvijek potajno nada da će se, jednog dana, ostvariti kao supruga i kao majka. I u tome nema ništa loše.
Jer, ako uzmemo da je ljubav cilj i smisao života i svijeta, onda su vjenčanje i beba krune dvije najmoćnije vrste ljubavi.
Čežnja me i sjeta vraćaju u prošlost.
Neka mi oproste svi oni koje sam u svojoj objesti beskrupulozno odbila (tja, svima i nisam mogla reći “da”, ne?), neka mi oproste i oni koje nisam odbila, ali ni dovoljno vezala da bi mi rekli “da”.
Za oproštaj molim jedne smedje oči što se uzalud nadaše, godina dugih, da ću im “uljepšati ovo malo života” ; za oprost molim i jedne divne plave, koje pune patnje, obaraše pogled, pred uvredama mojim i drskostima ružnim.

“Moja haljina bijela i buket crvenih ruža još uvijek čeka,
na jedne predivne oči, koje će moći, i u tamnoj noći,
da vide dan… Koje će ljubavi i snage smoći, da mi kažu,
sebe ti poklanjam… “

Moj sponzor Elegant Wedding Invitationsnudi širok izbor pozivnica, čestitki, razglednica i  naljepnica za sve životne prigode, od vjenčanja, rodjenja bebe, maturiranja, rodjendana, praznika, posebnih prigoda i svakodnevnih prigoda, kao i druge ukrasne predmete koji se mogu personalizovati, a to su notesi, kalendari, rokovnici, podmetači i drugi Accessories.
Isto tako nude i predmete za djecu i mnoštvo Disney proizvoda.
Posjetite ih i inspirišite se!

Komentariši